Menselijke drijfveren

Ik ben Eva Tukker en samen met mijn gezin woon ik in Breda. Hier ben ik ooit door mijn studie toerisme terecht gekomen. Met een vader die personeels- en organisatieadviseur is, zit de interesse voor menselijke drijfveren mij in de genen. Gevoed door mijn werkzame periode in de reisbranche en de reizen die ik heb gemaakt intrigeerde het mij steeds meer hoe zeer wij als mensen worden gevormd door de omgeving waarin wij opgroeien. Het samenspel daarvan met hetgeen wat wij van onze ouders hebben meegekregen maakt ons tot wie wij nu zijn en bepaalt de keuzes die wij dagelijks maken. Ik koos ervoor om verder te gaan in deze richting en studeerde psychologie aan de Erasmus Universiteit.

eva tukker

Arbeids- en organisatie tak van de psychologie

Omdat psychologie niet alleen met problematiek te maken heeft, maar zich juist bezig houdt met alle facetten van menselijk gedrag, heb ik me gericht op de arbeids- en organisatie tak van de psychologie. Mensen besteden een groot deel van hun leven aan hun werk en carrière, maar ervaren hierin niet altijd de voldoening waarop zij hadden gehoopt. Ook weet ik als moeder van twee jonge kinderen goed hoe pittig het soms kan zijn om op alle vlakken te willen presteren. Ik help jou graag om weer het beste uit jezelf en jouw omgeving te halen.

Psycholoog en coach 

Na mijn studie psychologie heb ik gewerkt in verschillende rollen als adviseur, trainer en coach. Het liefst werk ik met individuen of kleine groepjes. Op deze manier kan ik de aandacht en diepgang bieden die in mijn ogen nodig zijn om echt tot inzicht en verandering te komen. Zwart-wit gezien ligt de focus bij coaching meer op de relatie tussen heden en toekomst en ligt de focus bij psychologie meer op de relatie tussen verleden en heden. Ik ben van mening dat verandering van gedrag pas duurzaam is als je ook inzicht hebt in de oorsprong hiervan en dat verleden, heden en toekomst daarom niet los van elkaar gezien kunnen worden. Als psycholoog en coach heb ik de wetenschappelijke basis om, indien nodig, pijnpunten uit het verleden te onderzoeken. Dit staat niet gelijk aan een lang en slepend traject, maar wel aan zelfinzicht en verheldering. Vanuit daar zoeken we samen naar, voor jou, effectieve en realistische oplossingen voor de toekomst. 

IMG 4814

Wil jij een gratis oriëntatiegesprek?

Heb je behoefte aan een telefonische kennismaking en oriëntatie van ongeveer 20 minuten om te kijken of er een match is tussen jou en mij? Vul je gegevens in en ik neem contact met je op! 

  • Volledig vrijblijvend
  • Maximaal 20 minuten van je tijd
  • Inzicht in het coachtraject

Jouw gegevens

* verplichte velden